KyIF pelaa nousufinaalissa Kirkkonummella 14.10

lähettänyt Juuso Henriksson 12.10.2012 klo 1.50
KyIF Edustusjoukkueen hieno kausi neljännessä divisioonassa huipentuu sunnuntaina 14.10 pelattavaan nousufinaaliin. Kirkkonummen tekonurmella klo 13 pelattavan ottelun henki on selvä: voittaja nousee ensi kaudeksi kolmosdivariin.

KyIF saa vastaansa Helsingin piirin joukkueen, joka on SUMU/77. Sumu saapuu siis sunnuntaina 14.10 Kirkkonummelle ja saa vastaansa nousua himoitsevan KyIFin Edustusjoukkueen.

Tasan kymmenen vuotta on ehtinyt kulua siitä hetkestä, kun kirkkonummelaisessa miesjalkapalloilussa viimeksi nähtiin samankaltainen nousufinaali. Tuolloin oman lohkonsa kolmosdivarissa voittanut FC Kirkkonummi kohtasi EBK:n ja Kontulan Urheilijat yksinkertaisessa noususarjassa. 

Aki Hyryläisen valmentama FCK kaatoi ensin EBK:n vieraissa 2-1 ja lopullinen sinetti nousulle saatiin muutama päivä myöhemmin (lähes päivälleen 10 vuotta sitten lokakuun alkupuolella 2002) Kirkkonummella, kun KontU kaatui 5-2 Marko Linnalan hattutempulla reilun 300-päisen kotiyleisön riemuksi. Lopulta myös KontU nousi kakkoseen, kun kolmen joukkueen "minisarjasta" kaksi parasta nousi sarjaporrasta ylemmäs. 

Toivottavasti mahdollisimman pääsee paikanpäälle kannustamaan nuoren ja sataprosenttisesti kirkkonummelaisen joukkueen edesottamuksia tässä historiallisessa nousufinaalissa, jossa on on tarkoitus lyödä "tekiksen" katsojaennätykset kerralla uusiksi. Kaikille katsojille täysin ilmaisen ottelun yhteydessä on myös kaikenlaista ohjelmaa ja buffetti, joten kenenkään ei pitäisi jättää tätä sunnuntai-iltapäivän huikeaa herkkupalaa väliin!
Comments