KyIF on HJK:n satelliittiseura

HJK ja KyIF solmivat satelliittiseurasopimuksen maaliskuussa 2014. Sopimus on voimassa aina vuoden kerrallaan.

KyIF on HJK:n satelliittiseura.

Kasvattajaseurana KyIF haluaa tarjota huippupelaajaksi pyrkiville selkeästi viitoitetun pelaajapolun, jossa askeleet määräytyvät yksilöllisesti pelaajan kehittymisen ehdoilla. Lahjakkaimmat pelaajat ovat ennenkin löytäneet tiensä suurempiin seuroihin, mutta tällä sopimuksella pyritään siihen että siirtyminen tapahtuisi hallitusti ja oikea-aikaisesti, kokonaisvaltaisen yksilöllisen arvioinnin pohjalta ja laadukkaaseen ympäristöön.

Sopimus sisältää myös valmennuksellista yhteistyötä. Yhteistyön kautta on tarkoitus luodan KyIF-valmentajille selkeä käsitys siitä miten HJK valmentaa omia pelaajiaan, minkälaiset asiat ovat eri ikäluokissa tärkeitä ja minkälaisia pelitavallisia periaatteita HJK odottaa pelaajiltaan ja joukkueiltaan.

KyIF-pelaajille (11-14-vuotiaat) tarjotaan myös mahdollisuuksia vierailla oman ikäluokkansa HJK:n harjoituksissa. Harjoitteluyhteistyöstä sovitaan HJK:n talenttivalmentajan, KyIF valmennuspäällikön sekä molempien seurojen ikäluokkien vastuuvalmentajien kanssa yhteistyössä. Perusideana on muutaman KyIF-pelaajan osallistuminen / ikäluokka HJK-harjoituksiin 2-6 kertaa kuukaudessa, kolmen kuukauden jakso kerrallaan. Tilannetta arvioidaan aina yksilöllisesti yksittäisen pelaajan kehittymisen ehdoilla. 

HJK:n valmentajat vierailevat sovittuina ajankohtina 1-2 kertaa vuodessa KyIF harjoituksissa tai taitokoulussa. Vierailuissa keskitytään pääasiallisesti nuorempiin ikäluokkiin F9 ylöspäin.Yhteyshenkilöt

KyIF nimetyt yhteyshenkilöt HJK asioissa
Jarno Kärkkäinen, Junioripäällikkö

HJK talenttivalmentaja
Jyrki Ahola


Comments